Stökiga ungdomar

Vi har problem med ungdomsgäng som går runt i vårt område och sparkar på ytterdörrar, kastar sten etc. Ring Securitas om du är utsatt för detta eller ser det ske någonstans i vårt område. Vet du vilka de aktuella ungdomarna är? Prata gärna med deras föräldrar så att de blir uppmärksammade på situationen.

Numret till Securitas är 010-470 54 38.

Om det blir aktuellt att ringa polisen är deras nummer 08-114 14. Vid akuta situationer ska man förstås larma 112.

Stökiga ungdomar

Vi har problem med ungdomsgäng som går runt i vårt område och sparkar på ytterdörrar, kastar sten etc. Ring Securitas om du är utsatt för detta eller ser det ske någonstans i vårt område. Vet du vilka de aktuella ungdomarna är? Prata gärna med deras föräldrar så att de blir uppmärksammade på situationen.

Numret till Securitas är 010-470 54 38.

Om det blir aktuellt att ringa polisen är deras nummer 08-114 14. Vid akuta situationer ska man förstås larma 112.

Stökiga ungdomar

Vi har problem med ungdomsgäng som går runt i vårt område och sparkar på ytterdörrar, kastar sten etc. Ring Securitas om du är utsatt för detta eller ser det ske någonstans i vårt område. Vet du vilka de aktuella ungdomarna är? Prata gärna med deras föräldrar så att de blir uppmärksammade på situationen.

Numret till Securitas är 010-470 54 38.

Om det blir aktuellt att ringa polisen är deras nummer 08-114 14. Vid akuta situationer ska man förstås larma 112.